Nastup na Crnom labudu smo strateški iskoristili za jačanje imidža tvrtke Nastup na Crnom labudu smo strateški iskoristili za jačanje imidža tvrtke

 Prihodi Motus Meliora, prošlogodišnjeg Liderova labuda, lani su narasli više od 300 posto u odnosu na prethodnu godinu. No, napominje suvlasnik ovog centra za sport i rehabilitaciju, Krešimir Spajić, treba uzeti u obzir da je tvrtka s radom počela u lipnju 2013.

– Ako se kompariraju prosječni mjesečni prihodi zadnja tri mjeseca iz 2013. s cijelom 2014. onda su prihodi porasli za 50 posto, što je na gornjoj granici naše strategije organskog rasta – priča Spajić koji je lani svoju tvrtku predstavio na Liderovoj konferenciji Crni labud u plavom oceanu.

U 2014., drugoj godini poslovanja, tvrtka je poslovala s dobiti koja je reinvestirana u daljnji razvoj tvrtke; najvećim dijelom na edukaciju uposlenika i u potrebnu opremu.

Također, priča Spajić, osnovana je Motus Melior Akademija funkcionalnog pokreta . U prvoj godini rada više od 150 stručnjaka iz područja tjelesne i zdravstvene kulture, fitnesa, sportskog i kondicijskog treninga, rekreacije, kineziterapije, sportske medicine i fizioterapije uspješno je završilo školovanje.

– Potpisani su ugovori o suradnji s tvrtkama Genos (Hrvatska), S2P (Slovenija), Athete’s care (Kanada) i LPG (Francuska) te s Hrvatskim teniskim i klizačkim savezom – kaže Spajić.

Tvrtka je dobila nekoliko upita za suradnju i ekspanziju na hrvatsko i međunardona tržišta od strane međunarodnih fondova rizičnog kapitala, ali i privatnih investitora.

– Najveći benefit koji je tvrtka ostvarila sudjelovanjem na konferenciji je povećanje kredibiliteta u poslovnoj javnosti. Nastup na konferenciji smo strateški iskoristili za jačanje imidža tvrtke kod partnera i naših klijenata. Također smo ga primili kao interni poticaj za daljnji napredak. S obzirom na naše rezultate u 2014. godini, vjerujemo da smo opravdali povjerenje koje ste nam ukazali – zaključuje Spajić.


Registracija