KAKO USPJETI

CRNI LABUD U PLAVOM OCEANU

KADA? 5.5.2016. 10:00
GDJE? ZAGREB HYPO CENTAR

KAKO USPJETI?

CRNI LABUD U PLAVOM OCEANU

Kako uspješno prijeći put od ideje do realizacije? Tko su oni koji su uspjeli? Kako financirati dobru ideju i od nje napraviti biznis? Odgovore na ta i brojna druga pitanja saznajte na konferenciji. Crni labud pojam je koji označava pojavu za koju se mislilo da ne postoji, u ovom slučaju drugačiji način poslovanja ili inovativan proizvod. Plavi ocean novo je tržište na kojem nema konkurencije.

5. svibnja 2016. 10:00
dana sati minuta sekundi


Zašto sponzorirati

TKO

Konferencija je namijenjena svima koji žele poslovati u korak s vremenom i promjenama koje ubrzani ritam današnjice donosi. Malim i srednjim poduzetnicima koji traže nove ideje. Malim i velikima koji traže partnere i ideje za unaprjeđenje poslovanja. Financijskim savjetnicima, analitičarima i investitorima koji traže plodno tlo za ulaganje kapitala.

ŠTO

Na konferenciji želimo na uspješnim primjerima pokazati poslovne modele koji mijenjanju tradicionalne načine poslovanja i oblikuju nove modele. Želimo predstaviti individualce i poduzetnike koji imaju inovativne proizvode i ideje od njih su napravili uspješan biznis – oni su pronašli formulu za uspjeh i na njihovim primjerima možemo učiti.

ZAŠTO

Tržište se mijenja brže nego ikada a konkurencija je sve veća. Pojava startupa i jednoroga vrtoglavom brzinom mijenja svijet koji poznajemo. Ustaljeni načini poslovanja više nisu održivi, bar ne dugoročno. Iako je riječ o različitim poslovnim pristupima, tvrtke koje se koriste novim poslovnim modelima spaja želja da budu drugačije od drugih. One probleme rješavaju nekonvencionalno, brzo i efikasno.

Program

5.5.2016.

Cijeli program

KAKO USPJETI

CRNI LABUD U PLAVOM OCEANU


Osiguraj svoje mjesto na konferenciji

0 YES
0 MAYBE
0 NO

Iz medija

Galerija

Registracija