Sponzori

TKO

Konferencija je namijenjena svima koji žele poslovati u korak s vremenom i promjenama koje ubrzani ritam današnjice donosi. Malim i srednjim poduzetnicima koji traže nove ideje. Malim i velikima koji traže partnere i ideje za unaprjeđenje poslovanja. Financijskim savjetnicima, analitičarima i investitorima koji traže plodno tlo za ulaganje kapitala.

ŠTO

Na konferenciji želimo na uspješnim primjerima pokazati poslovne modele koji mijenjanju tradicionalne načine poslovanja i oblikuju nove modele. Želimo predstaviti individualce i poduzetnike koji imaju inovativne proizvode i ideje od njih su napravili uspješan biznis – oni su pronašli  formulu za uspjeh i na njihovim primjerima možemo učiti.

ZAŠTO

Tržište se mijenja brže nego ikada. Konkurencija je sve veća i potrošači stalno žele nešto što će im zaokupiti pozornost, nešto drugačije. Pojava startupa i jednoroga vrtoglavom brzinom mijenja svijet koji poznajemo. Ustaljeni načini poslovanja više nisu održivi, bar ne dugoročno. Iako je riječ o različitim poslovnim pristupima, tvrtke koje se koriste novim poslovnim modelima spaja želja da budu drugačije od drugih. One probleme rješavaju nekonvencionalno, brzo i efikasno.

Crni labud  pojam je koji označava pojavu za koju se mislilo da ne postoji, u ovom slučaju drugačiji način poslovanja ili inovativan proizvod. Plavi ocean novo je tržište na kojem nema konkurencije.

Kako uspješno prijeći put od ideje do realizacije? Tko su oni koji su uspjeli? Kako financirati dobru ideju i od nje napraviti biznis? Neka su od pitanja na koja konferencija nudi odgovor.

Struktura sudionika garancija je efikasnih sponzorskih predstavljanja. Osim konkretne koristi direktne promocije ciljnom tržištu, sponzori skupa redovito dobivaju i neprocjenjivu prisutnost u medijima.

Više informacija o sponzorskim paketima možete dobiti na telefonu 01/6333-545 odnosno e-mailom na marketing@liderpress.hr.


Registracija