4. KONFERENCIJA O IZVOZU

Pametni znaju čemu služi izvoz

KADA? 4.7.2017. 10:00
GDJE? Zagreb Hotel Panorama

4. KONFERENCIJA O IZVOZU

Pametni znaju čemu služi izvoz

Najvažnija je godišnja aktivnost Liderova Kluba izvoznika, projekta pokrenutog prije pet godina da bi senzibilizirao javnost, osobito donositelje političkih i ekonomskih odluka, o potrebi snažna poticanja izvoza kao preduvjeta rasta gospodarstva i BDP-a. Osim članova Kluba na konferenciji će sudjelovati drugi izvoznici te predstavnici Vlade, ministarstava i financijskih ustanova i parlamentarnih stranaka. Konferencija o izvozu održava se pod geslom 'Pametni znaju čemu služi izvoz' da bismo dodatno upozorili na to da je upravo rast izvoza u protekle tri godine bio najvažniji čimbenik s pomoću kojega je ostvaren rast BDP-a. Program Konferencije koncipiran je tako da nositelje političkih i ekonomskih odluka upozori na 'uska grla' koja usporavaju izvoz te da ujedno izvoznicima bude korisna u smislu ukazivanja na mogućnosti snažnijeg prodora na strana tržišta. Stoga smo napravili programski koncept u kojemu će se ravnopravno smjenjivati izvoznici sa svojim konkretnim problemima, rješenjima i uspješnim vlastitim primjerima te govornici koji će prezentirati nove izvozne mogućnosti, dozvoljene mjere za poticanje izvoza i financijske rezultate poslovanja izvoznika u 2016. godini.

10:00
dana sati minuta sekundi


Zašto sponzorirati

CILJ KONFERENCIJE

Uputiti na dobre primjere, ali i izazove s kojima se izvoznici svakodnevno susreću. Povezati poduzeća izvoznike s poduzećima izvoznicima-početnicima, potaknuti suradnju na stranim tržištima. Sve to u funkciji poticanja razvoja poduzetništva, proizvodnje, inovativnih modela poslovanja i edukacije temeljem međusobne suradnje i razmjene iskustava.

KOME JE NAMIJENJENA

Osim članova Kluba na konferenciji će sudjelovati drugi izvoznici te predstavnici Vlade, ministarstava i financijskih ustanova, parlamentarnih stranaka i zastupnici u Europarlamentu. Konferecija je namijenjena tvrtakama svih profila koje žele poboljšati svoje izvozne rezultate.

KLUB IZVOZNIKA

AD Plastik , Adria grupa, AKD, Alarm automatika, Badel 1862, Dalekovod, DHL, DIV, Đuro Đaković Grupa, Ericsson Nikola Tesla, FER, HBOR, Hrvatska poštanska banka, INA, JGL, Keramika modus, Kotka, Kraš, Podravka, Požgaj grupa/Požgaj flooring, Radin print, Saab, Spar Hrvatska, Spider grupa, Šestan-Busch, Tehnix, Vetropack Straža, ZŠEM

Osiguraj svoje mjesto na konferenciji


Registracija

Iz medija

Galerija

Registracija