4. međunarodna konferencija o kontrolingu

Budućnost kontrolinga već je počela

WHEN 8.11.2016. 9:00
WHERE Zagreb, Hrvatska Hotel Westin, Ul. Izidora Kršnjavog 1

4. MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O KONTROLINGU

BUDUĆNOST KONTROLINGA VEĆ JE POČELA

Konzultantska tvrtka Kontroling Kognosko u suradnji sa poslovnim tjednikom Lider organizira četvrtu po redu Međunarodnu kontroling konferenciju u Hrvatskoj. Cilj konferencije već je tradicionalno predviđanje najnovijih trendova iz svijeta kontrolinga. Hrvatska može razvijati kontroling jednako brzo i temeljito kao i najrazvijenije svjetske ekonomije. Imamo jaku informatičku podršku, mnogo mogućnosti stručnog usavršavanja te ono najvažnije – sve jaču svijest o nužnosti kontrolinga u suvremenom biznisu. Zato i ove godine dovodimo u Zagreb primjere najbolje svjetske prakse. Znanje je tu, treba ga samo primijeniti! Ove godine sudionici konferencije iz Njemačke, Austrije i Poljske podijelit će iskustva s hrvatskim kolegama. Glavna je tema ovogodišnje konferencije 'Budućnost kontrolinga već je počela'. Inspirirana je ekonomskim razvojem pod utjecajem globalnih promjena, u čemu kontroling ima iznimnu ulogu. Svijet više nikad neće biti isti, a kontroling na globalnoj razini nikad nije bio važniji. Četvrta industrijska revolucija, razvoj tehnologija koje i malim zemljama omogućavaju da budu svjetski igrači te naše mogućnosti u sadašnjem trenutku ekonomskog razvoja samo su neke od tema predavanja. Konferencija će se održati pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović.

Kome je skup namijenjen

Vlasnicima poduzeća, top-menadžerima, menadžerima prodaje, marketinga, nabave, proizvodnje, kontrolerima svih razina, analitičarima, planerima, menadžerima računovodstva i financija, IT stručnjacima koji rade na poslovnim rješenjima koja su potpora kontrolingu (BI, DW, planiranje)

Nagrada za 'Najbolji kontroling projekt u 2016. godini'

Poziv za sudjelovanje u natjecanju

Po drugi put u Hrvatskoj organizira se Nagrada za najbolji kontroling projekt koja će se dodijeliti 8. 11. 2016. godine na 4. međunarodnoj kontroling konferenciji u Hrvatskoj. Nagrada se organizira pod pokroviteljstvom ICV-a, Međunarodne udruge kontrolera, koja u Hrvatskoj postoji od 2010. godine, i u organizaciji poduzeća Kontroling Kognosko d.o.o. i Lider media d.o.o. iz Zagreba. Ta nagrada dodjeljivat će se svake godine za najbolji projekt u Hrvatskoj odnosno kontrolersko rješenje koje je značajno pridonijelo ostvarenju ciljeva tvrtke ili organizacije. Prihvatite izazov i natječite se s kolegama te osvojite vrijedne nagrade! Više o uvjetima i samom natječaju možete saznati OVDJE

Iz medija

Izdvojeno iz programa

Službeni jezici: hrvatski i engleski (simultani prijevod osiguran)

Cijeli program


Zašto sponzorirati

Kako nam je bilo na 3. međunarodnoj konferenciji o kontrolingu pogledajte u galeriji

Registracija