Marketing by numbers

Prijavite se i možda baš vi postanete sudionik radionice BrandPro

KADA? 02.06.2015. 9:00
GDJE? ZAGREB HYPO CENTAR

KONFERENCIJA O MARKETINGU

MARKETING BY NUMBERS

Cilj konferencije je marketinškim profesionalcima približiti neke od provjerenih načina za efikasan marketing koji se temelje na podacima i brojkama. Ti podaci prikupljeni, analizirani i filtrirani kroz odjel marketinga postaju informacije koje su podloga za razvoj strategije tvrtki. Prenijeti pravu vrijednost u pravom trenutku pravoj osobi koja utječe na donošenje odluke put je do ostvarenja prodaje. Marketingaši moraju imati prave podatke kako bi uobličili takvu ponudu na pravome mjestu u pravo vrijeme. Na konferenciji okupljamo one koji znaju kako bi onima koji slušaju približili neke od najboljih načina, tehnologiju i alate da postignu postavljene ciljeve. Lider daruje! Deset sudionika Liderove konferencije Marketing by numbers imati će priliku postati polaznici prestižne jednodnevne radionice BrandPro, koju organizira PDS Marketinški menadžment Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

02. lipnja 2015. 9:00
dana sati minuta sekundi


Zašto sponzorirati

Lider darivanje

Želite bolje upravljati svojom markom, unaprijediti vještine kombiniranja marketinških aktivnosti i poboljšati svoje analitičko znanje? Požurite se s prijavom jer deset sudionika Liderove konferencije 'Marketing by numbers' koja se 2. lipnja održava u Hypo centru u Zagrebu imat će priliku postati polaznici prestižne jednodnevne radionice BrandPro koju organizira PDS marketinškog menadžmenta Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Simulacija BrandPro, koju je razvio najveći ponuđač marketinških simulacija StratX Simulations, namijenjena je upraviteljima markama (brend-menadžerima). Polaznicima omogućuje stjecanje znanja i unapređenje vještina iz strategije upravljanja markom.

Marketing kao pokretačka snaga uspješnog poslovanja

Paradigma marketinga značajno se s promijenila u proteklom desetljeću. Potrošači su osnaženi i raspolažu sve većim brojem informacija, konkurencija se svakodnevno zaoštrava a razvoj tehnologije gotovo je nemoguće pratiti. Od marketinških stručnjaka to zahtijeva konstantnu informiranost, promjenu ustaljenih obrazaca rada i prilagođavanje pristupa kojim će pokušati osvojiti srce konzumenata što u konačnici kao rezultat treba donijeti lojalnost vrednovanu kroz prihode. Istovremeno rukovodstvo tvrtke želi „dokaze“ da ulaže novac koji će kroz marketinške aktivnosti biti višestruko vraćen (Return of Investment).

Upotreba vizualizacija da bi se ispričala priča

Pritom mislimo na infografike i prezentacije u kojima podatke prikazujemo i povezujemo nizom slika na način koji im daje novu vrijednost. Ljudi brže i bolje shvaćaju slike nego riječi, pa onda i brže djeluju. Ne moraju znati matematiku da bi razumjeli ono što vide. Usto, dobar slikovni prikaz podataka tjera ljude da se usredotoče na bitno – na vrijednost podataka i uvide koje donose. Koje su to tehnike za analizu podataka i kako vizualizirati podatke za potrebe marketinga pokušati ćemo objasniti i približiti sudionicima konferencije.

Program

Datum

Cijeli program

Što donosi Big data? Kako pametno iskoristiti podatke iz medijskih istraživanja? Kako izmjeriti utjecaj društvenih mreža na poslovanje?

Odgovore saznajte na konferenciji ''Marketing by numbers''


PRIJAVI SE!

0 YES
0 MAYBE
0 NO

Iz medija

Galerija

Registracija